Meld dig ind i slænget for 50,-
Nyheder og Tilbud
Hvorfor købe vores ting?
Du støtter Brøndby IFs aktive
fanscene!
Hver gang du køber vores ting støtter du Brøndby IFs aktive fanscene, pengene går bla. til produktion af flag, bannere, megafoner og trommer.
Vi har ikke et mål om at skabe overskud
Vi har ikke interessenter og derfor ingen forpligtigelser til at skabe overskud, vi bruger løbende pengene på vedligeholdese og udbedring af Brøndby IFs aktive fanscene
Bedre vilkår for os der elsker Brøndby IF
Alpha Brøndby arbejder for bedre vilkår for den aktive fanscene - bla. er billetpriserne i Farum blevet sænket væsentligt.
Husk at følge med her:
Image
Brøndby Supporters Trust
Brøndby Supporters Trust er et nyt og banebrydende initiativ i dansk fodbold. Som den første danske fodboldklub, får fællesskabet af Brøndbyfans nu direkte medejerskab af klubben.
Image
Sydsiden Brøndby
Sydsiden Brøndby er det nyhedssite der informerer omkring relevante ting for den aktive fan på Sydsiden. Der bliver løbende også opdateret med billeder og video fra kampene.
Image
Slænget
Slænget er et samarbejde mellem Alpha og Allehaderos.dk, samt bærende kræfter i Brøndby Tifo. Formålet med Slænget er at organisere aktive Brøndby fans.
Image
Alle Hader Os
AHO er lavet for og af folk på terrasserne og vores mål er at gøre det muligt at diskutere udviklingen i vores klub på et seriøst grundlag.